Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-menu-icons domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/html/wp-includes/functions.php on line 6121
EGITS – Estudos de Gestão da Inovação, Tecnologia e Sustentabilidade
 
O conteúdo desse portal pode ser acessível em Libras usando o VLibras

Menu

Principais Publicações Professor Rodrigo

 

  1. MORAIS-DA-SILVA, R. L.; REIS, G. G. ; SANCTORUM, H.; MOLENTO, C. F. M. The social impacts of a transition from conventional to cultivated and plant-based meats: Evidence from Brazil. Food Policy, v. 111, p. 102337, 2022. Disponível em: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0306919222001099?via%3Dihub

 

  1. MORAIS-DA-SILVA, R. L.; VILLAR, E. G.; REIS, G. G.; SANCTORUM, H.; MOLENTO, C. F. M. . The expected impact of cultivated and plant-based meats on jobs: the views of experts from Brazil, the United States and Europe. Humanities & Social Sciences Communications, v. 9, p. 297, 2022. Disponível em : https://www.nature.com/articles/s41599-022-01316-z

 

  1. BEZERRA-DE-SOUSA, I. G. ; SEGATTO, A. P. ; MORAIS-DA-SILVA, R. L.; JUSTEN, G. S. . The activities that constitute the phases of the social innovation process: a study in the context of social impact businesses. RBGN-Revista Brasileira de Gestão de Negócios, v. 24, p. 126-143, 2022. Disponível em: https://rbgn.fecap.br/RBGN/article/view/4152

 

 

  1. MORAIS-DA-SILVA, R. L.; SEGATTO, A. P.; BEZERRA-DE-SOUSA, I. G.; JUSTEN, G. S. Institutional change in the social innovation process: Evidence from an emerging context. International Journal of Entrepreneurship and Innovation, v. 23, p., 2022. Disponível em: https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/14657503221114838

 

 

  1. MORAIS-DA-SILVA, R. L.; ORSIOLLI, T. A. E. ; NOBRE, F. S. M. . Sustainable entrepreneurial ventures and the bottom of the pyramid: Creating sustainable values and opportunities. BAR – Brazilian Administration Review, v. 19, p. 1-25, 2022. Disponível em: https://www.scielo.br/j/bar/a/QPLZBnyMDQy5cdRbTbFJvDD/?lang=en

 

 

  1. MORAIS-DA-SILVA, R. L.; REIS, G. G.; SANCTORUM, H.; MOLENTO, C. F. M. The social impact of cultivated and plant-based meats as radical innovations in the food chain: Views from Brazil, the United States and Europe. Frontiers In Sustainable Food Systems, v. 6, p. 1-17, 2022. Disponível em: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2022.1056615/full

 

  1. MORAIS-DA-SILVA, R. L.; SEGATTO, A. P; JUSTEN, G. S.; BEZERRA-DE-SOUSA, I. G.; DE-CARLI, E. The social innovation process: exploring the specificities in a developing context. Business Process Management Journal, v. 28, p. 236-257, 2021. Disponível em: https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/BPMJ-07-2021-0439/full/html

 

  1. NOBRE, FARLEY SIMON ; MORAIS-DA-SILVA, RODRIGO L. . Capabilities of Bottom of the Pyramid Organizations. Business & Society, v. 61, p. 000765032110018, 2021. Disponível em: https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/00076503211001826

 

 

  1. MORAIS-DA-SILVA, R. L.; SEGATTO, A. P.; BEZERRA-DE-SOUSA, I. G. Connecting Two Sides: A Qualitative Study on Social Innovation Ventures and Poor Communities in an Emerging Economy. Voluntas, v. 31, p. 966-980, 2020. Disponível em: https://link.springer.com/article/10.1007/s11266-019-00156-x

 

  1. MORAIS-DA-SILVA, R. L.; NOBRE, F. S. M. ; ORSIOLLI, T. A. E. Empresas atuantes na base da pirâmide e suas contribuições para a sustentabilidade: quadro de análise e evidências empíricas. Cadernos EBAPE, v. 16, p. 286-301, 2018. Disponível em: https://www.scielo.br/j/cebape/a/8Drchn5QxPNYcWYNWQZdgJv/?lang=pt

 

UFPR nas Redes Sociais

UFPR no Flickr
Universidade Federal do Paraná
EGITS – Estudos de Gestão da Inovação, Tecnologia e Sustentabilidade
Av. Prefeito Lothário Meissner, 632 - 2o. andar
Fone(s): +55 (41) 3360 4381
CEP 80.050-370 | Curitiba | E-mail: egits@ufpr.br


©2025 - Universidade Federal do Paraná

Desenvolvido em Software Livre e hospedado pelo Centro de Computação Eletrônica da UFPR
Conteúdo acessível em Libras usando o VLibras Widget com opções dos Avatares Ícaro, Hosana ou Guga. Conteúdo acessível em Libras usando o VLibras Widget com opções dos Avatares Ícaro, Hosana ou Guga.